“Citius, Altius, Fortius”, oftewel “Sneller, Hoger, Sterker”

“Citius, Altius, Fortius”, oftewel “Sneller, Hoger, Sterker”

Hèt motto van de Olympische Spelen sinds 1894 en in dit Olympische jaar ook het thema van het ANVR-Congres dat van 16 tot en met 20 november op Curaçao wordt georganiseerd. Een bijzonder congres, want de ANVR viert dit jaar haar 50-jarig jubileum.

Sneller, hoger, sterker; nadrukkelijk verbonden aan topsport, maar op Curaçao zal blijken dat deze begrippen ook onmisbaar zijn om succesvol te ondernemen in de reissector. Topsport en ondernemen; op het eerste gezicht natuurlijk zeer verschillende activiteiten, maar als je nadrukkelijk inzoomt, barst het van de overeenkomsten: niet opgeven als het even tegen zit, focus houden, durf, doorzettingsvermogen, het stellen van ambitieuze doelen, grote discipline en passie, en ga zo maar door.

De overeenkomsten tussen de ondernemer die verder wil groeien en succesvol wil zijn in de reissector en de topsporter die altijd wil winnen, zijn talrijker dan de verschillen. En natuurlijk is ondernemen in de reissector topsport: adequaat handelen, inspelen op de snel veranderende markt, anticiperen op nieuwe ontwikkelingen, grijpen van kansen. Snellere ontwikkelingen, sneller anticiperen, hogere ambities, hogere verwachtingen van klanten, sterker door meer focus, sterker door andere benadering van klanten, etc.

“Sneller, hoger, sterker” is dus een prachtig thema voor de drie congresdagen.

Inspiratie, discussie en food for thoughts gegarandeerd!

Frank Oostdam
Directeur ANVR“Ik heb het een zinvol, succesvol en perfect georganiseerd congres gevonden en veel inspiratie opgedaan.”
(Reactie De Jong Intra Vakanties, congres 2015 Abu Dhabi)
“Alle lof voor alle bij de organisatie van dit congres betrokken partijen. In àlle opzichten bijzonder goed geslaagd!”
(Reactie Allianz Global Assistance, congres 2015 Abu Dhabi)

Sponsoren

Hoofdsponsoren:     Sponsoren:            Mediapartners:        Hoofdsponsoren:     Sponsoren:            Mediapartners:       
Could not connect to twitter
KeepAlive