Wo 16 nov


Vanaf 06.30

Amsterdam Airport Schiphol biedt tijdens het ANVR-Congres jou gratis de mogelijkheid te parkeren op Schiphol in Excellence Parking. Bij eerder of langer verblijf op Curaçao kun je ook parkeren in Excellence Parking, maar met bijbetaling of gratis op P3. Bewaar jouw inrijkaart, je hebt deze nodig bij terugkeer. 
Sponsored by Amsterdam Airport Schiphol

Vanaf 06.45

Op vertoon van je paspoort (dat bij Nederlandse nationaliteit geldig moet zijn bij aankomst) check je uiterlijk 2,5 uur voor vertrek in voor de vlucht met KLM in vertrekhal 2.

Vanaf 07.00

Het 100-jarige Amsterdam Airport Schiphol verzorgt voor alle congresdeelnemers een feestelijke ontvangst met koffie en lekkernijen bij Café Coco, lounge 2.
Sponsored by Amsterdam Airport Schiphol

10.00 uur

Vertrek met vlucht KL 735 non-stop naar Curaçao. Aan boord wordt een maaltijd geserveerd.

14.50 uur

Aankomst op het tropische eiland: Bon bini!

16.35 uur

Aankomst in het fantastische 5* Santa Barbara Beach & Golf Resort, gelegen op een prachtig schiereiland aan de Caribische Zee en het Spaanse Water. Na een drankje bij ontvangst vind je op jouw kamer, die van alle gemakken is voorzien, je koffer en heb je even de tijd om heerlijk te relaxen.

19.30 uur

Na een lange dag blijven we vanavond dicht bij ‘huis’. De ontvangstcocktail is bij het zwembad, bij onze eventlocatie de ‘Splash’ Bar.

20.00 uur

Heerlijk aan het water met altijd een wind uit zee gebruiken we hier ook het sfeervolle dinerbuffet.
Sponsored by Curaçao Tourist Board Europe 
Kledingadvies: smart casual

22.30 uur

Nog even genieten van de heerlijke temperatuur, na borrelen en netwerken? Dat kan in ‘Shore’, de gezellige bar van ons congreshotel met uitzicht over de Caribische Zee.

Verleng je je verblijf op Curaçao voorafgaand aan het congres? Sunny Cars biedt een speciaal autohuur tarief.

*Programma/tijden onder voorbehoud

“Interactie is goed tijdens de presentaties, maar zou graag ook een paneldiscussie willen zien.”
(Reactie Key Travel, congres 2015 Abu Dhabi)

Sponsoren

Hoofdsponsoren:     Sponsoren:            Mediapartners:        Hoofdsponsoren:     Sponsoren:            Mediapartners:       
KeepAlive