Wat is de ANVR?


Jaarlijks organiseert de ANVR verschillende netwerkbijeenkomsten, maar het ANVR-Congres -altijd op een buitenlandse bestemming- is hèt topevent in de reisbranche.
Met een relevant thema dat leading is tijdens de zakelijke congresmomenten, diverse excursies die de deelnemers de mogelijkheid geven de bestemming beter te leren kennen én alle ruimte om te netwerken en nieuwe relaties aan te gaan, is het congres de ultieme gelegenheid om in korte tijd de hele branche informeel te ontmoeten.

De ANVR ‘Ondernemers in reizen’ bestaat dit jaar 50 jaar. En al 50 jaar helpen wij onze leden om ‘sneller, hoger, sterker’ te ondernemen, zodat zij zich kunnen onderscheiden van anderen en de steeds meer bewuste en kritische consument verder op weg helpen in de wereld van het reizen.
Daarom behartigen wij ook de belangen van onze ‘ondernemers in reizen’ nationaal en internationaal.

En naast de ruim 1000 (zaken)reisagenten en 275 touroperators kent de ANVR ook nog zo’n 100 business partners zoals luchtvaartmaatschappijen, verkeersbureaus, verzekeringsmaatschappijen, toeristische onderwijsinstellingen, autoverhuurbedrijven, media en andere reisbranche gerelateerde organisaties. 
 

Organisatie ANVR-Congres


Op dit heerlijk tropische eiland is altijd van alles te doen; vlak na het ANVR-Congres bijvoorbeeld al de 3e KLM Curaçao Marathon. En ook dan draait het om snellere records. Maar ook GI Travel, specialist in het verzorgen van op maat gemaakte incentive-, groeps-, en congresreizen, voelt zich aangesproken door het congresthema: ‘sneller, hoger, sterker’.

In nauwe samenwerking met de ANVR organiseert GI Travel de logistieke kant van het congres. En natuurlijk legt de GI-kopgroep de lat weer hoger dan vorig jaar, zorgt zij er samen met de ANVR voor dat de deelnemers met een geweldige ervaring rijker nog sterker van het congres terugkomen en past GI haar snelheid graag aan de wensen van de klant aan. Bon bini op het tropische Curaçao!

Volg ANVR


Facebook

Volg ons op Facebook

Twitter

Volg ons op twitter
Contact

Contact ANVR
Mirjam Dresmé
T: 035 543 34 10 / 035 543 34 16
E: mdresme@anvr.nl

Contact GI Travel
ANVR-Congres Organisatie
T: 020 – 517 1888
E: anvrcongres@gi-travel.nl

Sponsoren

Hoofdsponsoren:     Sponsoren:            Mediapartners:        Hoofdsponsoren:     Sponsoren:            Mediapartners:       

Host


De foto’s zijn o.a. beschikbaar gesteld door:
  • Curaçao Tourist Board Europe
  • Santa Barbara Beach & Golf Resort
KeepAlive